Бройте ме и мен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи и мероприятия с 166-ци
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеРазбира се, че ще дойдеш! Ти си от старите 166-ицаджии1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеПо-точно мисля първият от форума с 166.ПионерAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеДотук: 8 потвърдили и 2-ма евентуални (gigi и qpwo).Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеМен ще ме приемете ли, като нямам вече 166-цаПървоначално публикувано от nvladev Покажи съобщениеБройте ме и мен.Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеАз ще съм с приятелката ми .. така че за нас 2 места
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщениеи аз ще гледам да присъствам: на Невски 100% а за в пицарията евентуално
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАми ние на Ал.Невски само се събираме, за да направим колона за към Практикер, т.е. там няма да стоим дълго.Просто искам най-накрая да се срещнем и да видя накуп повече от две 166ци
.... ама всъщност не ми пречи да ви причакам на ОМV-то и да се join-на... (стига да минавате по Цариградско чак до долу ама то е най-удобно там така или иначе )
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщениеЕ то аз живея точно с/у Практикер ама ми се искаше и аз в калъбалъка да участвамПросто искам най-накрая да се срещнем и да видя накуп повече от две 166ци
.... ама всъщност не ми пречи да ви причакам на ОМV-то и да се join-на... (стига да минавате по Цариградско чак до долу ама то е най-удобно там така или иначе )
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеДобре де, защо не се "джойнеш" от началото до края? Ела на Ал. Невски в 13.00 ч., после към 13.30-14.00 най-късно сме в пицарията и после който когато иска си тръгва.Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщениеАми аз да ти кажа така мислех да направя ама ти ме разубеди като каза че няма да седите там... ама в краина сметка що да не се разкарам малко
БТВ, Пламен вече е запазил за 15-20 човека.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеИдеята е там да се съберем и после да направим колона от 166-тици по Цариградско. Крайната цел е пицарията, където можем да паркираме, да разглеждаме колите и да се видим и поговорим.
БТВ, Пламен вече е запазил за 15-20 човека.Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщениеОк значи на Невски ще се видим... дано се съберем поне 10 коли
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеОсвен това ще ни гостува и една 156-тицаAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеТова на Кака лодката ли е?
Comment
Comment